Eines de l'usuari

Bufalà: Diferència entre les revisions

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 28: Línia 28:
 
|height=500
 
|height=500
 
}}
 
}}
 +
 +
<addhtml id=2>
 +
<div class="vatles_api"><div id="map" style="width:500px;height:500px"></div><script type="text/javascript" src="http://atles.eduwiki.cat/sitemedia/js/embed.js"></script><script type="text/javascript" src="http://atles.eduwiki.cat/json/showmap/29/map"></script></div></addhtml>

Revisió de 18:53, 18 gen 2010

Bufalà és un dels 34 barris que té Badalona (Comarca del Barcelonès). Està situat en el districte 7, entre els barris de Canyet, per la part nord; Morera, per l'est; Montigala i Lloreda, per la part Oest; i Badalona-Centre per el Sud. A nivell geogràfic està dividit per la Riera de Martí Pujol, per l'oest i la  Riera del Torrent de la Font per l'est. D'altra la Ronda de Dalt, i l'autopista el limiten per la part nord i sud respectivament.

Bufalà va ser anomenat barri al 1958, abans pertenyia al barri de Canyet. Format inicialment per masies i algunes cases de pages, a anat creixent desmesuradament  des de l'arribada de nouvinguts als Anys 60 fins a l'actualitat. Ara mateix està al voltant dels 15.000 habitants.

Aquest 2009, alumnes del IES Isaac Albéniz, IES Pompeu Fabra i l'Escola d'Arts i Oficis Pau Gargallo, han entrevistats als avis del barri de Bufalà per a coneixer la història de la postguerra. Després de treballar les entrevistes durant un any, n'estàn acabant un documental. De moment, en podem veure un trailer.


video platform video management video solutions free video playerEnllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat