Eines de l'usuari

Refugi 307: Diferència entre les revisions

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 13: Línia 13:
 
= Arquitectura  =
 
= Arquitectura  =
  
Té&nbsp;200 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment comencaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del Museu d'Història de Barcelona i està obert al públic.&nbsp;<br> {{Widget:YouTube|id=-jXE1hnk0Brs}}<br>
+
Té&nbsp;200 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment comencaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del Museu d'Història de Barcelona i està obert al públic.&nbsp;<br>{{#Widget:YouTube|id=-jXE1hnk0Brs}}<br>

Revisió de 22:48, 27 nov 2011

On està

Està situat al carrer Nou de la Rambla  169, al barri del Poble Sec de Barcelona.

Història

El refugi 307 és un refugi  construït durant la guerra civil espanyola per defensar a la població civil dels bombardejos de les tropes italianes que donaven suport a Franco.

El refugi va ser excavat gracies als traballs de molts veïns del barri del Poble Sec .Van ajudar tot tipos de persones inclosos nens .

Si no ajudaven en la construccio havien de pagar uns certs diners.

Arquitectura

Té 200 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment comencaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del Museu d'Història de Barcelona i està obert al públic. 

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat