Eines de l'usuari

Refugi 307: Diferència entre les revisions

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 13: Línia 13:
 
= Arquitectura  =
 
= Arquitectura  =
  
Té&nbsp;400 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment comencaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del [http://bit.ly/xzEJAU Museu d'Història de Barcelona] i està obert al públic.&nbsp;<br><br>
+
Té&nbsp;400 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment començaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del [http://bit.ly/xzEJAU Museu d'Història de Barcelona] i està obert al públic.&nbsp;<br><br>

Revisió de 20:00, 1 feb 2012

On està

Està situat al carrer Nou de la Rambla número 169, al barri del Poble-sec de Barcelona.

Història

El refugi 307 és un refugi  construït durant la guerra civil espanyola per defensar a la població civil dels bombardejos de les tropes italianes que donaven suport a Franco.

El refugi va ser excavat gracies als traballs de molts veïns del barri del Poble-sec .Van ajudar tot tipus de persones, inclosos nens .

Si no ajudaven en la construccio havien de pagar uns certs diners.

Arquitectura

Té 400 metres de tunels, amb una alçada de 2'10 metres i una amplada que oscil·la entre 1'5 o 2 metres. Normalment començaven fent dos túnels separats i si tenien sort acabaven trobant-se. El Refugi 307 és un dels equipaments del Museu d'Història de Barcelona i està obert al públic. 

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat