Eines de l'usuari

Xocolata i figures

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

XOCOLATA
I
FIGURES


Al llarg de la historia de la humanita la xocolata ha esdevingut un plaer. Qui de nosaltres no h participan mai en una xocolatada? De ben segur que trobaríem poca gent, oi? Ja sabeu que la xocolata la podem trobar en múltiples formes i variants: en rajoles, desfeta, més o menys espessa, en pastissos... Però també la podem trobar en xocolatines per al cafè, en gelats, en galetes, en fondís, en cremes i salses, en batuts... i en molts d'altres usos que a hores d'ara ni us imaginaríeu.


Ja suposo que sabeu moltes coses de la xocolata, però teniu idea d'on prové?, qui la va començar a comercialitzar?, és avui en dia igual la xocolata que en els seus orígens?... Són moltes les preguntes que ens podem fer sobre la xocolata i la seva història. Aquest és l'objectiu, doncs, d'aquesta cacera: conèixer una mica més la història de la xocolata!

Papa xoco - - -.jpg
De ben segur que esteu animats a descobrir moltes coses d'aquest dolç plaer. Així doncs, continueu llegint i contesteu les preguntes del següent apartat tot fent servir el llistat d'enllaços que trobareu a la secció de "Recursos d'internet" . Poseu a prova el vostre paladar i gaudiu dolçament d'aquest menjar dels déus!!!
.

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat