Eines de l'usuari

Xocolata i salud

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca


La xocolata envers la salut

Recerques recents demostren que el cacau o la xocolata negre tenen molts beneficis de salut, ja que compten amb antioxidants i prevenen la hipertensió. La xocolata també és un aliment ric en calories amb un contingut elevat de greixos. També s’ha comprovat que la xocolata és un estimulant feble ja que conté teobromina i cafeïna en petites quantitats.


La xocolata és l'aliment que és obtenir mesclat amb sucre i amb dos productes derivats de la manipulació de les llavors del cacau: una matèria sòlida i una matèria grassa. A partir d'esta combinació bàsica, s‘elabora els diferents tipus de xocolata, que depèn de la proporció entre aquests elements i la elevoració o no els altres productes tals com llet i fruits secs. Aquest element també és troba al cafè i les qüestions. La gent ignora aquests mals per que no és veuen coneguts, sense això, els seus efectes són molt seriosos. La naturalesa química d'aquesta substància és molt perjudicial per a la salut. Aquesta pot alterar el protoplasma de les cèl lules del cos. Els efectes immediats d'aquesta substància, "Methylxanthines", comencen tan aviat es pren alguna beguda que la contingui i té la durada de quatre hores. Després de prendre xocolata o cocoa, la persona pot tenir un balanç imperfecte, el cor batega més ràpid, insomni, fatiga i altres símptomes.

Crep xocolata.jpg

Alguns individus experimenten un sentit d'ansietat, problemes per dormir, mal de cap, palpitacions ràpides, vertigen, irritabilitat, agitació, mal humor i altres problemes generales.Quan la persona s'acostuma a prendre xocolata regularment, hi ha menys d'aquests símptomes ja esmentats perquè el cos s'acostuma a ells com una cosa normal i quan deixa de prendre'l, llavors comença a notar símptomes més forts perquè aquesta beguda forma hàbit, com el cafè, te, etc.Muchas malalties (cor, al lèrgies, diabetis, colesterol, inflors, artritis , asma, etc.) es empitjoren quan es consumeix aquesta substància. Molts problemes gastro-intestinals són agreujats per aquesta substància. El càncer és més comú en aquests que consumeixen xocolate.Tots els "methylxanthines" es desenvolupen en les cèl lules del cos i així interfereixen amb els enzims actuant com verins. Com a resultat, certes glàndules mòbils sota la influència de la xocolata, cafè, coles o et desenvolupen tumors fibrosos, especialment en els pits. Hi ha mal de cap o migranya. Molts científics han comprovat que en l'home afecta la pròstata.

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat