Eines de l'usuari

Ajuda:LesEscoles: Diferència entre les revisions

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 7: Línia 7:
 
__NOTOC__  
 
__NOTOC__  
  
=== '''<center>[http://eduwiki.cat/wiki/index.php?title=Ajuda:LesEscoles&action=edit&section=new&preload=template:sign &gt;&gt;&gt;Afegeix la teua escola o centre!&lt;&lt;&lt;]</center>''' ===
+
=== '''<center>[http://eduwiki.cat/wiki/index.php?title=Ajuda:LesEscoles&action=edit&section=new&preload=template:sign &gt;&gt;&gt;Afegeix la teva escola o centre!&lt;&lt;&lt;]</center>''' ===
  
 
== Alexandre Galí  ==
 
== Alexandre Galí  ==

Revisió de 11:24, 5 ago 2009

L'ESPAI DELS CENTRES

Quins són els centres que hi participen? Aquí  ens podem anar afegint, d'aquesta manera ens podem fer una idea de com va la participació del projecte eduwiki.

Entrem a l'enllaç Afegeix la teva escola i escrivim com a capçalera el nom de l'escola, i al formulari l'adreça web del centre i un petit comentari sobre la vostra experiència.


>>>Afegeix la teva escola o centre!<<<

Alexandre Galí

Hem treballat la plataforma de la wiki amb els nens i nenes de cicle inicial i s'han engrescat a treballar d'aquesta manera.

www.xtec.es/centres/a8037814/index.htm

Drassanes

www.xtec.cat/ceipdrassanes/

La feina que hem dut a terme amb els alumnes ha estat molt enriquidora perquè no només han pogut compartir amb els altres el que han après si no perquè també han sabut treballar en equip.

Àngel Baixeras

www.xtec.cat/ceipbaixeras

Castella

Hem aprofitat un treball fet a l'aula per poder desenvolupar un treball cooperatiu. La wiki ens permet transmetre a tothom el nostre treball.

www.xtec.es/ceipcastella

Cervantes

www.xtec.es/ceipcervantes

Collaso i Gil

www.xtec.es/ceip-collaso/

Mediterrània

Pels més petits és indispensable que la mestra sigui la que penja els treballs i les conclusions dels alumnes. Pot ser un bon recurs per transmetre el treball i les descobertes del treball per projectes.

www.xtec.es/ceip-mediterrania

Milà i Fontanals

www.xtec.es/centres/a8001820

Parc de la Ciutadella

L'escola ha viscut i viu aquest proejcte amb força espectació. Tothom troba que pot ser molt bon projecte.

www.xtec.es/centres/a8001601/

Pere Vila

Els nens i nenes estan engrescats en la manera de treballar i s'han mostrat força autònoms a partir dels tutorials. Han fet servir els tutorials per poder fer les entrades.

www.xtec.net/ceipperevila/

Rubén Darío

www.xtec.net/ceiprdariobcn

Pràctiques 1

http://www.practiques1.com/

BAIXERAS

És important que no hi hagi faltes d'ortografia en les entrades. És millor treballar en brut i després "penjar" el treball a l'eduwiki.


www.xtec.cat/centres/a8001595/

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat