Eines de l'usuari

Bufalà

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bufalà és un dels 34 barris que té Badalona (Comarca del Barcelonès). Està situat en el districte 7, entre els barris de Canyet, per la part nord; Morera, per l'est; Montigala i Lloreda, per la part Oest; i Badalona-Centre per el Sud. A nivell geogràfic està dividit per la Riera de Martí Pujol, per l'oest i la  Riera del Torrent de la Font per l'est. D'altra la Ronda de Dalt, i l'autopista el limiten per la part nord i sud respectivament.

Bufalà va ser anomenat barri al 1958, abans pertenyia al barri de Canyet. Format inicialment per masies i algunes cases de pages, a anat creixent desmesuradament  des de l'arribada de nouvinguts als Anys 60 fins a l'actualitat. Ara mateix està al voltant dels 15.000 habitants.

Aquest 2009, alumnes del IES Isaac Albéniz, IES Pompeu Fabra i l'Escola d'Arts i Oficis Pau Gargallo, han entrevistats als avis del barri de Bufalà per a coneixer la història de la postguerra. Després de treballar les entrevistes durant un any, n'estàn acabant un documental. De moment, en podem veure un trailer.Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat