Eines de l'usuari

Formació dels regnes cristians: Diferència entre les revisions

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Pàgina nova, amb el contingut: «TREBALL DE MEDI <br>els regnes cristians son els regnes que van resistir a la conquesta musulmana de la peninsula iberica del sVIId.c. Classificasions<br>a iva...».)
 
Línia 1: Línia 1:
TREBALL DE MEDI <br>els regnes cristians son els regnes que van resistir a la conquesta musulmana de la peninsula iberica del sVIId.c.  
+
Els regnes cristians són els regnes que van resistir a la conquesta musulmana (''[[L'islam es una religio nascuda a Arabia al començamen del segle VII.els seus sguidors anomenats,musulmans,es van expandir,per l'Orient Proxim i pel nort d'Africa. |L'Islam]])'' de la península Ibèrica del s.VII d.c.<br>
  
Classificasions<br>a ivasio musulmana:Al-andalus
 
  
L'islam es una religio nascuda a Arabia al començamen del segle VII.els seus sguidors <br> anomenats,musulmans,es van expandir,per l'Orient Proxim i pel nort d'Africa.
 
  
Regnes cristians
+
== Regnes cristians ==
  
<br>Hispania estaba formada per 5 regnes el regne asturlleones el regne de pamplona el <br>comtat d'arago i els comtats catalans despres de la conquista musulmana els regnes es van espandir en 5 regnes el de portugal la corona de castella la corona d'arago <br>el regne de navara i el regne de granada.<br>
+
Hispània estava formada per 5 regnes:
 +
 
 +
-El regne Asturlleonés.
 +
 
 +
-El regne de Pamplona.
 +
 
 +
-El comtat d'Aragó.
 +
 
 +
-Els comtats catalans després de la conquesta musulmana.<br>-El regne de Navarra.

Revisió de 16:10, 21 des 2009

Els regnes cristians són els regnes que van resistir a la conquesta musulmana (L'Islam) de la península Ibèrica del s.VII d.c.


Regnes cristians

Hispània estava formada per 5 regnes:

-El regne Asturlleonés.

-El regne de Pamplona.

-El comtat d'Aragó.

-Els comtats catalans després de la conquesta musulmana.
-El regne de Navarra.

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat