Eines de l'usuari

Llaurador

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Llaurador retriver

Els Llauradors retriver són uns gossos molt coneguts en el món, generalment són molt bons companys que fins nens petits fins gent gran, aquests gossos són molt treballadors i també són part de la policia que ajuden a trobar drogues, explosius, persones que estan en perill per terratrèmols, etc... Tambè són molt obedients i depentents.
Aquests gossos no solen ser molt grans la seva alçada pot arribar a fer de 55 a 57 cm, les femelles una mica menys. Tenen pel curt i una mica aspre. Acostumen a ser d’un sol color com negre, el veig el xocolata ((que no s’acustumen a veure molt), o blancs.

El Labrador retriver és un gos que no es considera molt gran i sòlid i la seva alçada acostuma a ser de 55 a 57 cm (les femelles de 54 a 56). Tenen el pèl curt, molt dens i sense ones, el que dóna una sensació d’extrema duresa al tacte. Normalment són d’un sol color i aquest pot ser el negre, el veig i el xocolata (és molt poc usual), tot i que el ros veig és el més abundant.
El Llaurador és un dels gossos que més ajudes ofereix a les persones, com a gos d’assistència, perquè no només són animals de companyia sinó que per a molta gent és molt important per la seva vida.

Sandra i Laura, Plà de l'avellà 6êC

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat