Eines de l'usuari

Pàgina principal2

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

EDUWIKI: LA WIKI DEL MÓN EDUCATIU

Presentació de l' eduwiki

La Wiki és la gata mascota d'aquest projecte, l'eduwiki,  un projecte que té l'objectiu de crear coneixement compartit entre alumnat de primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través, com el seu nom ja indica, d'una wiki.

La Wiki anirà apareixent per ajudar-vos en la cerca d'informació, per editar les vostres entrades i per classificar la informació que voleu compartir, només heu d'anar investigant el menú de l'esquerre.

Animeu-vos a participar, és més fàcil del que us penseu, i segur que el resultat ens sorprendrà a tots i a totes... Segur que fem possible una bona xarxa d'aprenentatge formada per alumnat i professorat de Catalunya!

 

Novetats

Novetats

Logo gata.png


Feed blau.png Darreres actualitzacions del porta Bloc de l'Eduwiki
Failed to load RSS feed from http://blocs.xtec.cat/eduwiki/feed/|short|max=5: Error parsing XML for RSS


Els 7 apartats de continguts

Índex alfabètic Prefix A Prefix B Prefix C Prefix D Prefix E Prefix F Prefix G Prefix H Prefix I Prefix J Prefix K Prefix L Prefix M Prefix N Prefix O Prefix P Prefix Q Prefix R Prefix S Prefix T Prefix U Prefix V Prefix W Prefix X Prefix Y Prefix Z


L'espai del professorat


Dins l'eduwiki  disposem d'un espai destinat al professorat amb la intenció  de compartir i fer xarxa.

L'eduwiki és una eina que ens permet integrar les TAC en el currículum però alhora ens permet poder compartir les activitats que fem als nostres centres per tal d'aprendre mútuament, o ajudar-nos a resoldre dubtes.

Dins l'espai trobarem el bloc de l'eduwiki, on podrem anar explicant com treballem amb el nostre alumnat i un llistat de RSS dels nostres blocs (tant els blocs de professorat com els de les nostres classes)

El projecte eduwiki és de tothom, fem-lo nostre!


 (aquí al costat hauria d'anar el RSS del bloc de l'eduwiki)Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat