Eines de l'usuari

Will Smith

De EduWiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Willard Christopher Smith Jr. , més conegut com Will Smith, és un actor i cantant de rap d'Estats Units. (25 de Setembre de 1968, Wynnefield).
Smith va ser nascut a Filadelfia (Pensilvania). Tant en actor com en cantant de rap, ha sigut un personatge amb molt èxit. També es conegut com "El principe de Bel-Air" per la seva participació com a protagonista de la mítica serie de televisió "El principe de Bel-Air" (1990-1996). Will va començar amb el cinema, i va actuar en nombroses pel·lícules que van tenir un gran èxit en taquilla. Les pel·licules més populars i amb més èxit de Will Smith són:
Bad Boys, Bad Boys II, Independence Day, Men in Black, Men in Black II, Yo, robot, En busca de la felicidad, Soy leyenda, Hancock, Wild Wild West, Enemigo público, Shark Tale, Hitch y Siete almas.
Will Smith ha participat en dues pel·licules amb els seus propis fills, Jaden Christopher Syre, en "En busca de la felicidad", i amb la seva filla, Willow Camille Reign en "Soy leyenda". També ha dirigit i financiat la pel·licula "Karate Kid" protagonitzada pel seu fill Jaden, entre d'altres.

Enllaços
  • edu3.cat
  • edu365.cat
  • xtec.cat